Kräksjuka och vin ;)

Kräksjuk!


Tvingade mig kvar på jobbet hela dagen igår trots jätte illamående. På kvällen när jag kom hem så bröt helvetet ut och jag kräktes som ett svin. Idag mår jag bättre men har fortfarande inte vågat äta riktigt så jag är lite trött och har ont i huvudet. Urs!!

Imorgon ska jag jobba en sväng mitt på dagen och kvällen ska spenderas hos Sofia med bästa sällskapet :) Blir god mat, massa vin å prat. Längtar som en tok!

Hoppas ni får en trevlig helg*


Hittade lite "gamla" bilder, här va inte Nova-Lii många dagar gammal, och William var ju minst sagt stolt över henne. Älskade ungar*

PUSS!


Heltid :/

Hej på er!

Jag har nu börjat jobba heltid igen och jag har valt att lägga bloggen åt sidan då jag aldrig känner att jag har tid för den. Men självklart kommer jag uppdatera lite då och då när jag känner för det och när jag hinner. Jag tänker inte sluta helt även om det blir några dagar mellan inläggen, kanske :) Vi får se, jag tänker inte känna att jag måste varje dag iallafall.

Det har hänt mycket och jag ska skriva lite om det när jag har tiden för det. Nu är det dags att sova så jag orkar att jobba till 19:00 imorgon kväll.

Godnatt och sov gott!

PUSS!


RSS 2.0