Nu skiter jag i det här.

Godnatt*

J*v*a Bigbrother 24-7. Det är ofta det inte funkar när man ska kolla på avsnitten som visas på TV. Eftersom vi inte har tv11 och inte kan få det så är ju internet det ända alternativet. Ikväll fick man en felkod igen och det gick inte att se första 15-20 minutrarna så då gav jag upp, ingen ide att hoppa in mitt i avsnittet, lika bra att kolla imorgon då.

Så nu säger jag godnatt och sov så gott.

PUSS!


Envis och lik sin mamma ;)

Tiden!

När man jobba hela dagarna så blir det inte mycket tid kvar till att blogga har jag märkt. Jag får ju inte blogga på jobbet heller :( Men men jag gör så gott jag kan.

Igår vad det den 30-maj-2011 och det var min och Peters 3 års dag. Låter så himla lite :/ Det är lite länge heller men det känns så mycket mer efter allt som hänt under dessa 3 år. Dock firades det inget då jag jobbade till kl 19.00, var inte hemma förens 19:30 och när jag kom hem så skulle han iväg och träna. Så tiden vi fick tillsammans det var på kvällen när vi kollade på BigBrother :) Alltså en helt vanlig dag :) Älskar dig, Peter♥
 


Nu försöker jag få Nova-Lii att sova men hon vill inte, hon står i sängen och slår mot min datorskärm medans jag skriver :( Envis unge det där, Hon är ju så lik sin mamma redan nu så hur ska detta sluta?? Iallafall så har hon gått massor med steg helt själv idag, hon är så duktig och tidig om inte annat. Hon är ju faktiskt bara 8,5 månad. Snart får jag jaga ihjäl mig efter denna lilla skit ;)

Ska koncentrera mig på henne nu, ha en mysig kväll!


Tänk när hon var så här liten och bara låg ♥
  

PUSS!


Snabbis!

Kikar in en snabbis och säger hej :). Har lunch i 15 minuter till sen är det bara köra på till klockan 19:00 ikväll. Jag skriver när jag kommit hem. PUSS!

Dagen började bra!

:)

Visst fick jag frukost på sängen imorse :) Vilken underbar familj jag har. Dagen började toppen och jag hoppas att det fortsätter så här bra hela dagen. Jag ska få en ny väska och en mascara av min kära Peter idag. Det blir en morsdagspresent från han och barnen :)

Alla bilder på håret blev så dåliga så jag vet inte om det syns så mycket. Därför väljer jag att inte lägga ut några före och efter bilder. Men bjuder på dessa bilder tagna idag :)



Nu är det dags för lunch, sen iväg för att handla samt hälsa på svärmor.

Ha en underbar morsdag ♥

PUSS!


Idag är det våran dag :)

Morsdag!
Godmorgon vänner, idag är det min dag :) och alla andra mammors dag, Grattis till er ♥
 Jag ligger uppe i sängen fortfarande och hör hur dom stökar omkring där nere, får man frukost på säng idag tro?! Man kan ju hoppas. Fick iallafall sovmorgon till 08:10 och det var suuper skönt.
 William sov här med mig så det va han som väkte mig när han vela gå ner till Pappa.

Ha en mysig morgon, hörs vi senare!


Min dag ;)


PUSS!


Att man aldrig lär sig! ! !

Klart!


Nu är det klart, slingorna blev ganska bra. Det är snyggt för det är så blondt men håret mår inte bra nu :( Jag förstår inte att jag aldrig lär mig, BLONDERA INTE håret på något sätt hemma. Det blir så himla förstört! Men men nu är det gjort och jag får leva med det. Är nöjd men ändå inte, är rädd för att jag måste klippa av mig en bit nu när jag äntligen fått så långt hår och som äntligen börjat må bra och se fint ut. Ska göra allt jag kan för att få det bra, eller bra och bra bättre än det är nu. 

Ska knäppa lite efter bilder imorgon när det är ljust ute för nu är det så mörkt och sängen ropar. 

Godnatt och sov gott

PUSS! 


Myspys!

Hemma!

Ja nu är vi hemma igen efter en sväng på stan, eller rättare sagt två svängar. Vi åkte först på e-center och handlade skor med Therése och lite smått och gott till kvällen :) När vi kom hem blev det god mat och massa prat. Kom på efter det att jag hade glömt köpa hårfärg :( Så jag och William hoppade in i bilen igen och drog in till Ica.

Bara vi har lagt barnen och dom somnat så ska vi dra igång med att bleka lite slingor. Ska försöka få lite före och efter bilder :) Men dom vågar man ju bara visa om resultatet blir till det bättre ;) 


 


PUSS!


Uppskattat

Hejsan!


Ja, goddag vänner! Jag somnade in ganska så skönt igår kväll strax efter BigBrother, där av min frånvaro :)

Barnen vaknade TIDIGT imorse och vi alla är jätte trötta här hemma idag. Det blir en lugn Lördag, med lite shopping om en stund. Vi har även varit uppe på Hällmyra och spelat lite fotboll på morgonen jag och William, medans Peter var ute och sprang i spåren där uppe. Det var nog uppskattat att få leka lite ute tillsammans med Mamma :)

Dags att göra sig klar för att åka iväg med familjen, ha en bra dag så länge!

PUSS!

♥. ♥ .♥

♥.♥.♥

♥. ♥ .♥


Trött och sliten ;)

Helt slut!

Ja jag är helt slut efter en hel dag på jobbet, handling och matlagning. Idag kom barnen i säng i skaplig tid och båda sov strax före klockan 20:00 :) Skönt!
Jag har som sagt inte varit hemma och haft tid för er idag, men jag passar på att "visa" mig lite nu i pausen på Talang. Kvällen kommer inte bestå av mycket, jag tänker inte kliva upp ut sängen nåt mer idag. Har bäddat ner oss med godis, chips och vatten ;) Haha gott med vatten men jag glömde köpa läsk när jag var och handlade :)
Nu börjar det på tv:n igen så vi hörs av lite senare innan det är dags att sova!
PUSS!

3 månader VS 8 månader ;)

Äntligen!

Ja nu har jag äntligen kommit hem och lagt mig i sängen efter en lång och minst sagt hård dag, började dåligt men slutade bättre om man säger så. :)

Barnen var färdiga för sängen när jag kom hem, så det var bara slänga i sig lite mat för att sedan hjälpa till att lägga dom. Nu ligger dom i sina sängar och sover inom kort hoppas jag, alldeles för sent för dom att vara vaken nu egentligen och lika sent vart det igår, inte bra. Men ibland blir det bara så och det är inget att göra, nu är det bara köra om rutinen igen med att lägga dom vid 19-19:30. Det är ju faktiskt skönt att få sin egna lilla tid tillsammans på kvällen när barnen sover. Man kan sitta ner och prata med varandra på ett helt annat sätt.

Nog om det jag måste bjuda på lite bilder på gotjejen våran från igår när hon hade brorsans kläder på sig :) Kläder som han hade när han va 3 månader, dom kan hon ha nu och hon är över 8 månader snacka om att det är skillnad på barn♥ 


Så här stor är jag :)



♥. ♥. ♥

William ville också vara med på kort


Nu blir det några avsnitt unga mödrar innan det är dags för Big Brother :)

PUSS


Ny dag, nya tag!

Godmorgon! Idag är det torsdag och det är min tur att jobba :/ En vecka framåt, sen är det ledigt igen. Det var så längesen jag jobbade nu eftersom jag varit hemma med mina då sjuka barn. Känner mig lite nervös, men det går säkert bra! Nu ska jag mysa vidare i sängen tillsammans med barnen innan det är dags att göra sig ordning. Ha en bra dag! PUSS

FyRa År :)

Studenten!

Ja idag har det gått fyra år sedan jag (vi) tog studenten. Det är helt sjukt vad tiden går fort, vet att jag sagt det 100 gånger förr men det är verkligen helt sjukt. FYRA år! Jag minns det som igår.




Saknar klassen, vännerna, livet som var och allt vi gjorde <3

(även om jag har det bättre nu ;)


Resultat

Godmiddag!

Hela dagen har bestått av att fixa designen. Stackars mina barn, dom har fått lekt själv nästan hela dagen då jag suttit vid denna dator. Det är inte bara en sak man ska lära sig för att göra en ynka liten design.

Iallafall så började arbetet med designen redan igår med hjälp från bästa Sofia ♥. Sen idag har jag själv fixat och trixat och så här blev resutatet, vad tycks?!






♥ William ♥

Hej mina vänner!

Jag har ju inte skrivit på så länge och det finns så mycket som har hänt så jag vet inte om jag ska skriva om det eller bara strunta i det och skriva på i Nuet :) Får fundera på det ett tag och köra på som vanligt tills dess. Får göra ett "Tillbaka blick" inlägg annars någon dag.
William har blivit så himla kinkig nu i slutet :( Vet inte om det beror på att Nova-Lii har varit så sjuk och legat på Sjukhus nu i förra veckan som gjort att han känt sig lite orolig och "utanför". Han har aldrig varit så förr men dom sa på dagis idag att många barn kommer in i en sån period.
Dom väckte honom vid 13:00 tiden på dagis idag och då började han gråta och skrika, sen fortsatte det till och från fram tills jag kom och hämtade honom :( Inte hade han ätit någon "mellis" heller och det gör han ALLTID!
Jag vet inte vad det kan vara. Han har aldrig varit ledsen på dagis för och aldrig protesterat.
Han fortsatte med det beteendet när vi kom hem också i säkert 1 timme, ända gången han va tyst va när han satt i mitt knä, men det kunde han ju inte hela tiden eftersom jag måsta ta hand om Nova-Lii med.
Så tråkigt att det blivit så här, jag hoppas verkligen att det blir bättre nu med tiden när dom är friska båda två. :( Man blir ju så ledsen i mammahjärtat när man inget kan göra. ♥
Om någon som läser här och som har syskon tätt, har eran äldsta blivit så någon gång? Kan det vara avundsjuka eller att han känner att han inte får den tid han vill ha av oss?
Nu ska jag kika på gårdagens BB avsnitt för att sedan vänta in det nya :) Ska klämma in ett Unga mödrar avsnitt där emellan också.

Ha en mysig kväll♥
PUSS!

Bloggstopp!

Men det är ju så tråkigt att blogga när man inte trivs med utseendet på bloggen. Jag kan inte göra den på nåt annat sätt heller för jag fattar ju NOLL! :)

Satt och kollade genom lite kort imorse och fattar inte vart tiden tar vägen. Nova-Lii är lixom 8,5 månad snart och jag fattar fortfarande inte att hon kommit till oss!



♥ ♥

Jag ska fixa det här med bloggdesignen så att det blir lite roligare att kika in här igen.

Ha en bra dag,

PUSS
 



RSS 2.0