BildBomb

Hej på er :)

Jag har haft annat att göra ett tag nu så jag har inte ens startat datorn. Egentligen har jag inte ork till att skriva nu heller då jag är SJUK :( Har kommit på en negativ sak med att ha barn och det är när man är sjuk, tur jag har Peter som varit hemma och föräldraledig idag och tagit hand om dom små

Men tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder från JUNI månad på mina underbara kids =)


Nova-Lii och William väntar på att få bada hos Mormor :)


Och äntligen är poolen fylld...


Vackra Nova-Lii ♥


I bilen på väg till Furuvik :)


Äntligen framme!


Klappar lite på getterna :)


Bebis, född 4 dagar innan vi va där!


Mamma och pappa gris.


Bebis gris :)


William åker "båt"


Och kolla på dess konstiga fåglar :)


Innan ett besök hos aporna var det glass paus!


väl hos aporna som va mest intressant :)


William badar med Mamma <3


Roligast på heeela dagen var att bada.


Hur stolt som helst över sin nya BLIXTEN "handduk"

♥ ♥ ♥
 
 



William 2 år!

Hipp hipp hurra!

För TVÅ år sedan vid den här tiden var William knappt EN timme gammal. Han föddes denna dag med exakt samma väder som idag för två år sedan kl 20:35 på Hudiksvalls sjukhus. Tiden går såå fort och det värsta är att tiden inte bara går fort med barnen utan mitt eget liv rinner också iväg :( Men skit i det.

Idag är det bara Williams dag och han har fått så mycket fina presenter som har är super glad över :) Tack alla ni som gjort Williams dag till den bästa ♥

GRATTIS BÄSTA WILLIAM, MAMMA ÄLSKAR DIG MER ÄN MEST!


♥ ♥ ♥


PUSS! 


 


Hur fan klarade man sig?!

Åh fy!

Hej igen, idag känns det lite bättre igen men fy så trött och slut jag varit på slutet. Hur ska det gå när jag börjar jobba heltid?!

Min plånbok har iallafall kommit till rätta :) Polisen i Hudik ringde på torsdagkvällen och berättade att dom hade fått in den :) Kändes ju TOPPEN vart super glad. Hon sa att den legat där ett par dagar och då vart jag ARG! Jag anmälde mitt körkort försvunnet för att jag skulle så fort som möjligt få börja köra bil igen. Har man en gång förlustanmält det så måste man beställa ett nytt. Hade dom ringt direkt hade jag inte behövt betala för ett nytt jävla körkort ju! Men men nu är det gjort och ett nytt körkort är på väg :) Det värsta av allt är att jag inte har nåt leg eller pass så jag får inte köra bil, har inte fått tillbaka plånboken än heller eftersom den ska skickas från Hudik, annars hade man kunna köra på det gamla kortet. HUR FAN KLARADE MAN SIG UTAN KÖRKORT OCH UTAN BIL???

Idag har vi varit i Furuvik heela dagen :) Nova-Lii fick stanna hemma med mormor så William har fått en egen dag med Mamma och Pappa vilket uppskattades kan jag lova.
Han har njutit hur mycket som helst idag och varit helt underbar. Lugn och glad hela dagen, älskade att se på alla djuren och mest av allt att få bada med mamma :) Han har verkligen mått bra av att få all uppmärksamhet av oss idag. Mitt stora lilla hjärta, mamma älskar dig!

Jag ska bjuda på lite bilder från dagen, men det får bli senare då kameran och sladden ligger nere. Jag orkar inte fixa med det nu.

Men godnatt vänner!

PUSS!

Förlåt...

Förlåt för min frånvaro. Är helt slut och orkar bara inte, orkar inte ens starta datorn. Återkommer imorgon!

Godnatt

Jag vet att jag lovade er bilder men jag orkar inte starta datorn. Säger godnatt nu för jag är sååå trött och imorgon väntas jobb :( PUSS!

Tidigt kalas

Kalas!

Idag har min älskade pappa varit här och firat Williams 2-års dag :) Det är ju inte förens på Tisdag han fyller men eftersom pappa bor så långt bort så får man ta det när det passar.

William har verkligen njutit av att ha Morfar här hela dagen, han var helt slut när Pappa åkte och somnade som en stock efter några minuters gråt och skrik. Dom sover ute båda två (William och Nova-Lii) men det är dags att väcka dom strax iallafall William annars får vi vara uppe hela natten, och de vill vi inte.

Jag ska bjuda er på lite bilder senare, William har ju fått en cykel som han är super stolt över men han vågar inte sitta eller cykla på den. Han vill bara skjutsa den lite och plinga på plingan. Han cyklar hellre på trehjulingen fortfarande :) Haha! Sötboll'

PUSS!


Hel*et*s j*v*a s*it!!!

Fan, fan, fan!

Ja nu har jag varit och hämtat min underbara och fula heldräckt ;) Det va ju positivt och roligt att jag äntligen fick rätt storlek tillslut. MEN nåt som inte alls va lika roligt var när jag upptäckte att min plånbok var borta :( Jag hade den i vagnen och antingen har jag tappat den eller så har någon tagit den. Tagit den är ju uppenbart även om jag tappade den först för vi gick samma väg som vi kom när jag upptäckte att den va borta och den fanns inte.

Jaja inte mycket att göra, hoppas på att någon eller polisen ringer och har hittat/fått in den. bankkortet är spärrat och nå kontanter fanns inte så det blir inte mycket nöje för den som har den :) Om ingen hör av sig före torsdag så får jag beställa nytt körkort också. Det värsta är att jag "inte"har nåt leg, jag har ju använt körtkortet som det. Jag har ett leg någonstans men eftersom det inte har använts sen William föddes så har jag ingen koll på var de är. Mitt pass är också borta om inte mamma har det kvar hemma. Utan legitimation får jag ju inte ens köra bil.

FAN vad jobbigt allt blev!

PUSS!


Ett fult tips ;)

Åh vad jobbigt.

När jag kommit hem från Gävle igår så skulle jag visa min nya snygga jumpsuit ( helkroppsdräkt ) ;) Så var det fel strl. :/ Jag förstår inte hur det har gått till och inte min mamma heller, då jag prövade den i strl M och sen är det ingen av oss som har någon minne av att jag hängt tillbaka den eller bytt. Men hem hade jag iallafall med mig en XS så den va på tok för liten och oskön. Känns lite jobbigt att behöva åka ända till Valbo för att byta den.
Ska ringa till butiken i Hudik och höra om dom har rätt strl där och om jag kan få komma dit och byta den idag, Hoppas, i värsta fall får jag vänta ända till Torsdag och låta mamma byta den när hon har vägarna förbi Valbo. Men ja orkar inte vänta ju, jag vill mysa ner mig i den idag!!!

Måste informera er om att hur ful den en är så är det bland det skönaste jag någonsin haft på mig. Jag har alltid undrat hur folk ens kan visa sig i en sån där man ser ju ut som en jätte bebis :) Jag tycker det fortfarande men ändå så är den så skön och alltid retar det ju någon. Jag bara måste ha den!

Det är ett fult litet tips!



Japp dags att göra sig klar innan William och Nova-Lii vaknar.

PUSS!


Godnatt

WooHoo*

Wiiie, Idag har jag fått in lite nytt i garderoben :) Inte mycket med lite är ju mer än inget. Jag har haft en suuper mysig dag tillsammans med Mamma, William och Nova-Lii <3

Nu är det snart dags att sova lite men först ett avsnitt av Unga Mödrar.

Godnatt
PUSS!


Shopping på Schemat ;)

God dag!

Idag har vi underbart väder igen :) Igår blåste det så mycket att det vart kallt även i solen, men idag blåser det mycket mindre. Jag och barnen har lurat med oss mamma "Momo" på en tripp till Gävle ;) Så vi ska åka om ett tag, men först ska här lagas mat och få barnen att äta lite innan.


Have a nice day

PUSS!


Beräknad födsel.

5 Juni 2009

Idag är det 2 år sedan min älskade William var beräknad att komma ut till oss :) Han kom visserligen inte då men ändå sitter datumet starkt inristat i mitt hjärtat och jag minns hur jag längtade efter just den här dagen för 2 år sedan. Man ska inte stirra sig blind på sitt BF datum men när man väntar första barnet så är det svårt att tänka på nåt annat än datumet man får som BF.


Min älskade lilla William, jag älskar han så oerhört mycket och jag vill bara stoppa tiden. om 9 dagar fyller han år, hela 2 år! Jag kan inte förstå att min lilla lilla William blir så stor. Jag minns när han va en liten bebis och man kunde sitta och stirra på honom i timmar och han bara låg kvar på samma plats och det ända han gjorde var att grimasaera. Älskade barn! ♥


Lyckan är total, ♥

Ett barn, Två barn och TRE barn!

Hej på er!


Idag har vi underbart väder här hemma :) Lite väl molnigt just nu bara men jätte varmt ändå. Jag, William och Nova-Lii är hemma hos mamma och myser. Vi tog med oss barnpoolen och åkte hit i skaplig tid imorse så barnen har badat och lekt en massa ute på baksidan. Just nu sover dom som stockar, en i vagnen och en i resesängen ute på altanen :) Det är så skönt när andra är hemma på dagarna så man har någon att umgås med :) Speciellt när det är världens bästa Mamma/Mormor <3

Om ett par timmar ska vi åka hem, och då blir jag "TREbarnsmor" för ett tag :) Vi ska ta med oss Leia hem från dagis. Tyckte så synd om henne som skulle vara på dagis till efter 5 någon gång helt själv. Dom var endast 3 barn där idag och hon skulle hem sist. Så vi bestämde oss för att ta med henne hem så hon och William får leka av sig lite.

För er som inte vet så är Leia och mina barn Kusiner, min brors dotter alltså! Leia och William är född samma år med 3 månaders mellanrum. Så dom leker bra ihop :)


Leia och William en natt hos Farmor/Mormor*



Nu ska jag tvätta håret innan barnen vaknar.

PUSS!


RSS 2.0