CP android!

Det går inte blogga från min mobil :( Har försökt förr men då gick det inte och försökte 2 ggr igår men det går inte att skriva nåt i detta fält som jag skriver i nu. Rubriken går att skriva men inget mer :( CP android!

Idag har det varit en mycket lugn dag mestadels hemma. Tog med mig Nova-Lii och tog en fika inne i stan med Elin men det vart en snabb visit, då jag var så klumpig och glömde Novisens mat hemma!! Det gick ju bra ändå hon va inte så gnällig och hungrig som jag trodde hon skulle vara men mot slutet satte det igång och vi fick åka hem. Men TACK för en mysig pratstund iallafall Elin.

Ikväll blir det som vanligt inget speciellt för mig. Är sugen på att åka bort, bort hem ifrån men vart?! Jag vill också sitta och kolla på melodifestivalen och mysa, inte kärleksmysa dock för det får jag göra hemma. Utan vänskaps mysa umgås med vänner. :( Blir inte mycket sån tid längre tyvärr men jag hoppas det ska bli mer av det snart.

Ni vet ju vart jag finns och ni har mitt nr så hör av er :)Förr, SAKNAR! ♥

Barnen piggare :)

Barnen är piggare igen :) Woho! Nova-Lii är fortfarande alldeles rasslig men mycket bättre. William har varit på dagis idag så han är det full fart på förutom att han har nummer 11 under näsan hela tiden :) Gounge!

Jag har jobbat igår och idag så det blir mest att man äter och sover när man kommit hem, därav min dåliga uppdatering.

Ikväll händer inte mycket alls, jag sitter i min ensamhet och kollar på Let's dance, barnen sover och Peter hjälper Therése att skruva ihop en garderob hon fått idag på sin födelsedag. Jag ska strax gå ner och hämta upp Nova-Lii så hon får fortsätta sova i sin säng ist för att sova i vagnen och jag ska krypa ner under täcket och se på tv/film.

Hoppas ni andra har en myysig fredagkväll.

Kram på er*

Natti natt*

Nu säger vi godnatt här hemma, imorgon är det dax för jobb igen :) Woohoo!


Hoppas inte på en ny vana.

Ännu en dag i hemmet :/ William har varit riktigt het inatt och gnällt en massa. Idag är han dock feberfri men känns ändå onödigt att vara ute och flänga. Han brukar ha feber på nätterna när han är sjuk men inte på dagarna så det fortsätter säkert inatt.

Nova-Lii har fått för sig att vakna på nätterna :( Det har hon aldrig gjort tidigare, men nu så gråter hon och vill inte ligga kvar i sin säng. När jag tar över henne till oss och lägger henne i min famn så somnar hon om igen och så vill hon sova resten av natten, det är lite jobbigt! Får hoppas på att det beror på att hon också är lite krasslig, snorig och hostig. Får inte bli någon vana!

Nu när barnen sover har även jag bäddat ner mig i soffan och ska vila en stund. Sen måste jag iväg till försäkringskassan så fort Peter kommit hem. Ha en fortsatt bra dag vänner!


Mitt hjärta slår för er ♥

Mina små troll ♥

Här är mina små troll i ungefär samma ålder. William är ca 3 veckor yngre än vad hon är.

<-- Nova-Lii och William -->

Jag älskar er så oerhört mycket, ni är det bästa som hänt i mitt liv och jag ska ALDRIG släppa taget om er, inte så länge jag lever. ♥ ♥ ♥


RSS 2.0