Bilbarnstol!!

Vi har ju två bilar nu vilket behövs när vi ska jobba Båda två och det blir olika hämtning och lämning på dagis, dock fattas det en stol till en av bilarna och det är så jobbigt. Som idag har Peter stolarna i bilen på jobbet vilket leder till att jag inte kan åka någonstans med barnen på hela dagen :( Hittar ingen stol till ett rimligt pris heller. Så om någon av er vet om någon bra billig stol så får ni gärna hojta till ny eller begagnad spelar ingen roll :)


Plugg :)

Idag har jag tagit mig i kragen! Har nu sökt tre ämnen som jag ska läsa denna termin för att sedan söka mig in på någon utbildning som jag vill :) Det känns verkligen toppen bra, hoppas jag kan läsa in alla ämnen utan några problem.

Tänkte att jag skulle ge mig på högskoleprovet i år också, vi får se kan ju inte göra mig less på pluggandet innan det ens börjat på riktigt :)


BTW så är det så kul att det kommit lite snö nu äntligen, barnen verkligen älskar det och nu förtiden så är det pulka som gäller hem från dagis! :)

Älskade barn, tänk att kärleken kan vara så stark!


Arg!!

Ja, kan man bli annat än arg? Läste tidigare om en förskollärare som låst in barnen i torkskåper när hon inte orkade höra dom gråta mer och även hålla för munnen på en liten flicka samtidigt som hon kraftigt skakat på vagnen för att få henne tyst. Stackars barn!

Varför väljer man att Utb sig och arbeta med barn om man ändå inte tycker om dom eller har tålamod med dom?! Barnen ska vara trygga på sin förskola och som förälder ska man kunna lämna barnen utan att ens oroa sig för nåt sånt här. Vilka Idioter det finns!!!


Denna jävla ångest!

Jag börjar verkligen få ångest över att Nova-Lii ska börja på dagis nu snart!! Mammas lilla flicka ❤
Det kommer säkert gå bra men det är just det att lämna båda barnen hela dagarna, dom är ju vana att vara hemma med någon av oss! William har ju bara varit där 15 timmar i veckan och nu ska det bli heltid helt plötsligt.
Jag förstår inte att allt som ska hända ger mig sån ångest. Jag vill bara kunna slappna av och njuta av livet 😢
Mina vackra underbara och fina barn ❤ Bilden är tagen för ett år sen ungefär.

Fy vad jag SkÄmS!

Förlåt mig :(

Det här med att blogga tycker jag egentligen är jätte kul men jag förstår inte hur man får tid med det när man jobbar heltid och sedan har två barn att ta hand om.
Det finns många föräldrar som bloggar, jag vet det men jag får det inte att gå ihop.
Nu när jag loggade in typ första gången på jätte jätte länge då hittar jag massa fina kommentarer från folk som hittat till min blogg och berättar för mig hur mycket som gillar den och så har jag inte sett de förens nu!! PINSAMT.
Jag bara la av direkt utan att ens bry mig. Känns jätte jobbigt att jag inte gjorde nåt avslut på det hela.
Jag har nu bestämt mig för att jag ska blogga IBLAND! Skriva av mig lite och om vad som händer i livet. Men kanske inte sådär super aktivt som förr, det beror helt på hur det går med allt och vad tiden tillåter mig till.
Trevlig helg!

RSS 2.0