Måndag

Japp idag är det ny vecka nya tag :) Jag är så stolt över mig själv som lyckas med träningen och att äta rätt. Jag har nu gått ner 4,5 kg på lite mer än 2 veckor och det känns underbart :) Nu har jag nått min start vikt innan grviditeten och lite till samt att jag bara har 3 kg kvar till den vikt jag vill ha. Peppa, Peppa*

William är på dagis och Nova-Lii och jag bara myser, tänkte gå ner och hälsa på Samantha (och Syster) om ett litet tag men annars händer inte mycket mer idag tror ja.

Har ganska mycket för mig den här veckan och det känns skönt. På söndag åker vi till Åre och kommer hem igen på onsdagen efter och på Torsdagen börjar jag JOBBA igen :) Börjar jobba 50% fram till i mitten på sommaren sen får vi se hur det blir. Det känns bra tycker jag, det ska bli skönt att få komma ut ibland och få komma bort från hemmet lite, jag ser fram emot de.

Nu ska jag lägga mig i soffan och vila ett tag, vänta på att Syster ringer så jag kan börja gå ner till Samantha.


Underbara barn ♥

Min fina, fina Nova-Lii ♥

Min fina, fina William ♥

Grattis ;)

Idag säger vi Grattis till mig då det är min födelsedag :)


Ja idag har jag mest städat och gjort ordning lite för kalas, tusen tack till min syster som är här och hjälper mig med barnen så jag får tid över till annat. Du är guldvärd Annelie♥

Igår bakade jag lite kärleksmums och en super god tårta :) Eller det vet jag ju inte än för jag har inte smakat på den men jag tror att den är super god, Jordgubb och Vitchokladmousse tårta. Kan inte bli annat än god eller hur?!

Jag tänkte faktiskt fuska ikväll och smaka lite tårta, det är jag värd när det är min födelsedag och allt.
Annars går det hur bra som helst att äta GI-metoden och jag har gått ner 3 kg på två veckor :) Har inte vägt mig på ett tag nu så jag vet inte riktigt men nåt sånt är det i allafall så metoden funkar bättre än jag trodde :) Sen tränar jag ju så klart massor också så det hjälper ju mig på traven.
Jag har inte så många kg kvar till min målvikt och det är såå skönt men jag måste ju fortsätta att äta nyttigt när jag nåt min målvikt annars kommer ju jag gå upp allt igen och det vill jag inte. *Peppa, peppa*

Nu ska jag ta fram tårtan ur frysen och garnera den lite innan vi får besök!

Ha en toppen dag alla♥


♥ ♥ ♥

Blir till att vara hemma hela dagen idag, William har blivit sjuk :(


Sliten.....

Ja, jag har varit helt slaktad efter helgen. urs och fy det märks att man inte är van längre :)

Idag är jag med i matchen igen och har hunnit med en hel del faktiskt. Varit inne i stan och blivit av med lite ärenden samt handlat och fikat tillsammans med Mamma, Syster, en av bröderna och lilla Leia <3

Nu har vi, jag och barnen nyss kommit in efter att ha varit ute och lekt lite, William ligger i Nova-Lii's babysitter och är helt slut ser det ut som och Nova-Lii ligger på golvet och leker med babygymmet. På tal om gymmet så tror jag att mina muskler och mitt fett längtar efter gymmet idag så det får bli lite träning mot kvällningen när Peter är hemma. 

Ska mysa lite med mina underbaringar nu sen dags för lite matlagning kanske :) 


Fasters lilla gohöna
 


Tack alla ni :)

Lite seg idag måste jag säga, men gud vad kul jag hade igår. Var ut för första gången på mer än 1 år och kvällen blev mer än lyckad :) Måsta bara tacka alla som va inblandade.

Idag kommer vi inte göra många knop här hemma mest bara vara hemma och mysa. Ska ut en sväng sen och hämta lite grejor men mer än så gör inte jag inte idag ialla fall.
Just nu sover barnen och Peter är och tränar så jag passar på att vila mig lite och kikar på datan.

kollar in här igen lite senare om jag orkar annars så får ni vänta till imorgon :)

Hörs hej!


Morgon?

Fy, Fy och Fy.......... Jag är så trött och svullen i ögonen idag :( en mycket jobbig kväll/natt. William är på dagis och Nova-Lii sover så egentligen skulle jag ta och vila mig lite nu medans jag kan, men det går inte att somna iallafall.

Annelie kom hit imorse så jag kunde skjutsa William i bilen till dagis. Guld värt! Sen när jag kom hem så tog hon Nova-Lii åt mig så jag har nyss tagit mig ett VARMT bad. Tusen tack syster!


Igår blev det ingen prommenad heller utan vi for till badhuset ist :) William ÄLSKADE det! Vi kunde ju inte bada så länge då det är väldigt påfrestande för små barn att bada. Dom blir fort trötta och hungriga. Nova-Lii är ju bara 4 månader, men hon fick vara med och bada för första gången och de va en stor hitt :)

Nova-Lii fick även smaka sin första tugga av puré men de va inte så gott tror ja :) Hon gjorde värsta minen, synd att ja inte fick någon bild på det. Hon åt upp tuggan iallafall utan att spotta ut de men gott tror ja inte hon tyckte de va.

William i omklädningsrummet igår efter badet♥








Dags för vila nu.

♥kramis♥


Fyramånader ♥

Så där ja. Nu är vi alla klädda, mätta och glada :) Vi ska nog snart klä på oss mer kläder och gå ut och gå :) Nova-Lii får åka vagn och William Pulka efter, det älskar han! 

I Måndags började jag äta GI och satte igång med träningen på riktigt, det är så sjukt kul och jag mår så bra redan. Jag vill ha resultat snabbt och visst har det börjat bra :) Jag har gått ner 1,5 kg på 4 dagar vilket betyder att jag nu bara har 2 kg kvar till min startvikt innan graviditeten och 5,1 kg kvar till min målvikt :)
*Peppa, peppa*

Nu ska jag umgås med barnen dom börjar gnälla för att jag inte bryr mig om dom.

Ha en fortsatt trevlig dag, bjuder nu på lite bilder från morgonen :)

Grattis till dig min lilla älskling som blir 4månader idag♥








Dags att börja igen :)

Japps nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen :) Har haft så mycket annat för mig nu på slutet så jag har inte haft datan igång nästan nåt. Men det ska bli ändring på det nu.

Morgonen har varit mysig, Nova-Lii och jag tog oss ett bad innan storebror vaknade :) Hon älskar verkligen att bada. Knäppte lite kort med mobilen men dom blir så dåliga då kameran suger rent ut sagt.

William sitter och äter frukost nu och jag ska gå upp och hämta Nova-Lii som ligger i sängen och väntar på att få komma upp och få på sig kläder.

Bjuder på lite badbilder senare idag så kika in igen ;)

Ha en bra dag! Puss å kram


RSS 2.0