Hum!

Någon som vet hur och om man kan lägga upp ett inlägg med bild från mobilen? Typ ett mms inlägg. Jag får sällan igång datorn på dagarna nu för tiden men kan ju skriva via mobilen när jag har tid;). Har lite bilder här på oxå som jag till kunna lägga ut! Kramis

Spa

Jag har blivit dålig på uppdatering i bloggen men det är för att nu när min syster är hemma så umgås vi mest och datan blir inte ens startad. Ska försöka bättra mig, lovar! Just nu ligger jag på hotellrummet med älskling, vi har varit på spa i helgen. Ska strax checkaut och äta lite lunchbuffe innan vi åker hem till små trollen:). Ikväll ska jag ta mig tid och skriv lite. Kram så länge!

Torsdag

Godmorgon läsare!

Denna morgon har inte bjudit på så mycket vi har mest kikat på Bolibompa och nu är det dags för lite frukost i magen innan det är dags för William att åka till dagis.

Utvecklingsamtalet igår gick toppen, han är en underbar liten kille min William. Han är ju rätt liten än så det fanns väl egentligen inte så mycket att prata om än, men det blir ju mer och mer ju äldre han blir. Men det som sa´s igår va iallafall att han är en lugn och snäll kille som leker mest på sidan av än så länge men han är mycket med och tittar på alla andra (se och lär). Han är en glad kille som inte än så länge varit ledsen på dagis och han äter och sover bra. Så inget negativt och det va skönt att höra :)

Nu är det dags för oss att göra oss klara innan dagis och systerhämtning :) Ha en bra dag alla vänner! 

Finaste tjejerna i världen♥





Finaste killen i världen♥

♥Kramis♥


Godmorgon!

Här hemma är det tyst och skönt, jag sitter och äter frukost i lugn och ro medans barnen sover. Ljusen är tända och det är mys på högnivå.

Nova-Lii ville inte sova mer efter att hon vaknat vid 06 tiden och ätit så vi klev upp och tog oss ett skönt bad. Nu har hon somnat igen här nere i babysittern och William sover uppe fortfarande men han ska jag upp och väcka nu så vi hinner bli klara innan vi ska iväg på utvecklingsamtal och dagis.

Annelie kommer hit och är barnvakt åt Novisen medans vi är på utvsamtalet. Tur att min syster är hemma! *Gilla*

Hoppas ni har en mysig morgon mina vänner, vi hörs senare. Dags att väcka William nu!



♥Kramis♥



Förlåt....

Jag har inte haft tid att uppdatera bloggen i helgen. Ber om ursäkt!

I Lördags tog jag och Nova-Lii tåget ner till Göteborg för att hämta hem min syster för ett tag :) Det gick kanon att åka tåg, första biten grät Nova-Lii konstant men de var bara dom första 40 minutrarna sen så va hon tyst och lugn hela resan. :) Underbara barn♥

Söndagen bestod av att åka bil och åka bil. :) Resan hem gick toppen, vi åkte vid 8:30 tiden från Göteborg och kom hem till Söderhamn vid 19:00 tiden. Då gjorde vi även ett stopp i Skövde och träffade BÄSTASTE vännerna Sissela♥ och Cärolajn♥ och självklart "lill Petter" Måns♥! Det va så underbart att få krama om dom och bara se dom! Saknar*

Iallafall så är det så min helg har sett ut, och idag är det Måndag. Dagen började med sovmorgon, William vaknade inte förens 08:38 och vi låg kvar och drog oss till 09:30 och de var så mysigt och skönt. Har saknat William tokmycket när jag varit borta så det är skönt att vara hemma igen!

Barnen är klara och jag ska ta mig en snabb dusch nu medans Novisen sover och William kollar på barnkanalen, sen ska vi nog bege oss ut mot Söderala för att hälsa på syster/moster♥

Har tyvärr inte blivit några bilder i helgen då jag glömde kameran hemma :( Men tog nåt mobilkort på Nova-Lii när vi åkte tåg ska bjuda på det sen!

Ha en bra dag så länge!




Pulka

Mys morgon med William, det bästa jag vet :) Idag är han ledig från dagis och vi ska ut och åka lite pulka bara det blir lite ljusare ute, om det blir det idag?! ser inte så ut.

Vad ska man mer hitta på idag tro? Börjar bli rastlös av att vara hemma hela tiden. Kom och håll oss sällskap någon?! :)



Operation och hålla hand*

Min syster ringde för tjugo minuter sen helt yrvaken efter operationen. Allt hade gått bra, pjue* Älskade syster, du är bäst!

På tal om OPERATION så fick vi brev från Landstinget Gävleborg igår och den 3/12  ska våran lilla prinsessa till Hudiksvall och operera sig för första gången i sitt än så länge korta liv. Förhoppningsvis är det första och sista gången!

-----------------------------------------------------------------------

Igår när jag kom in i vardagsrummet så satt William på golvet bredvid Nova-Lii och kollade på bolibompa och jag tog fram kameran och skulle knäppa lite kort. När jag började knäppa så såg jag på ett kort att William höll henne i handen. Hur gulligt va inte det?! Helt tyst och själv va dom där inne och så höll han sin lillasyster i handen medans han tittade på tv. Älskade ungar!


♥ ♥

Mamma, mamma knäpp på mig med :)

♥ ♥
Ni är mitt liv, Ni är bara bäst!


Före och Efter

Här kommer bilderna på håret :)



Jag är verkligen jätte nöjd!


Super Nöjd :)

Har nästan nyss kommit hem efter ett besök hos frissan och sen handling. :) Jag är super duper nöjd med håret!
Kommer före och efter bilder lite senare. Dags för tacos nu med familjen.


Massa bilder :)

Vilken mysig förmiddag vi hade jag och barnen :) William "Bibaa" som han kallar sig själv fick ju som sagt tidigare åka pulka för första gången i år, och han älskade det. Inte ett ord på hela promenaden, inte ett ljud heller för den delen bara satt och njöt och tittade på allt intressant runt om där vi gick :)
Jag råkade gå i ett gupp en gång så pulkan välte och Bibaa hamnade under med ansiktet i snön och inte ens då lät han :) Haha! Han bara låg där tills jag fick upp han i pulkan igen. Jag torkade bort all snö i ansiktet på han och frågade om det fick bra men då bara pekade han framåt och ville att vi skulle fortsätta. Hihihi söt unge*


och som vanligt med lillan så sover hon. . .

William fortsatte leka i sitt hus när vi kom hem :)


Denna sista bild är tagen genom fönstret, men han är ju för söt!


Här är Bibaa's nya säng, snacka om att Mammas lilla kille har blivit stor♥
Bebis sängen har vi tagit ut men vi valde att ha den "stora" sängen kvar där inne ett tag till för han sover fortfarande inte hela natten så Peter måste ju ha någonstans att sova när han går in dit på natten :)


Nu lite vila sen frissan, Woho!


Sol, Snö och -3grader

Blev en sen kväll igår så några bilder i datan hann jag inte med. Får se till att bli idag istället när William sover middag.

Nu ska jag snart klä mina små barn och så ska vi ut i kylan och promenera lite :) Det är så vackert väder idag solen skiner och det är alldeles vitt på marken och -3 grader :)
Jag tänkte stoppa ner William i Pulkan för första gången i år och Nova-Lii får åka vagn som vanligt.

I eftermiddag blir det gymmet med Mamma, ÄNTLIGEN! Det blev inget förra veckan då jag inte fick på mig träningskorna för min tå gjorde alldeles för ont. Hoppas på bättre resultat idag när skorna ska på. :)


Dålig men ändå bra!

Idag har jag inte haft någon bra dag :( Ont i huvudet och ovanligt trött. Trots huvudvärken och tröttheten så bestämde jag mig för att rensa garderober idag och få undan alla mina kläder som bott i lådor alldeles för länge nu. Det tog mig 4 timmar att blir klar med allt, men nu är det gjort och jag är så stolt över mig själv att jag tog tag i det.

Jag har verkligen haft/har så sjukt mycket kläder, fortfarande 2 garderober fulla men ändå har jag kastat kanske TVÅTREDJEDELAR av alla mina kläder idag. Förstår inte varför man spar så mycket som man vet att man inte använder. Jag har varit stenhård på mig själv nu idag och kastat allt som jag vet att jag aldrig kommer använda igen, det blev inge tänk om idag inte :)

Iallafall så har jag inte fått in bilderna på Williams nya säng på datorn än men jag ska se till att få in dom och lägga in här ikväll när barnen sover.


Ikea och farsdag:)

Idag har det varit dåligt med uppdatering. Men vi har varit på Ikea och köpt blandannat en ny säng till William idag. Stora killen! Eftermiddagen och kvällen har bestått av farsdagsfirande och bygga ihop säng:). Nu ska jag sova men kommer med bilder imorgon. Natti natt.

TVÅ♥

Nu är denna dag strax över, jag ska sova alldeles snart och det är ensamt vill jag lova. Peter impuls bestämde sig för att gå ut ikväll och William sover hos momo. Så ingen av killarna i mitt liv ligger bredvid mig :( Tur jag har Nova-Lii även om hon sover så är jag ju inte helt själv :)

Nova-Lii blir TVÅ månader idag och jag förstår inte vart tiden tar vägen! Min älskade lilla dotter hela TVÅ månader, det känns som att hon kom igår. Det är så underbart att få barn, ont gör det men det är så underbart när man väl har bebisen på bröstet :) Det ryser i hela kroppen när jag tänker på det, så häftig känsla!


Vackraste tjejen i världen, Jag älskar dig Nova-Lii♥


Gluggens IF vs Alfta IBK

Jag hoppas vi ses kl 17:00 på a-hallen idag?!


Livet på gymmet :)

Vilket tråkigt väder det blev helt plötsligt :( Hoppas verkligen Peter får kompa idag som han sa innan han åkte tillbaka efter lunchen. Jag vill verkligen inte gå i detta reng/Slask väder till dagis fram och tillbaka. Typiskt!
Seg dag idag med tanke på min dåliga sömn nu i två nätter. Tur att William har dagis ibland så han får leka av sig när mamma är trött :) Nova-Lii och jag har legat på soffan exakt hela dagen och sovit och myst såå skönt.

Idag är det fredag och det betyder träning :) Idag börjar livet på gymmet tillsammans med min mamma :) Som jag längtat efter denna dag. Hoppas nu bara det går bra att få på sig skorna min tå är inte den vackraste och skönaste just nu, jätte svullen, röd och öm. Men jag prövar! Jag har 4kg kvar att gå ner för att komma tillbaka till min gamla vikt och dom ska jag bort med och yttligare 2-3kg kanske sen ska jag nog vara nöjd. :)

Hoppas alla får en mysig fredag!


Vackraste killen i världen, Jag älskar dig William♥

♥kramis♥

Varför?! :(

Usch och blä och fy.! Igår natt så vaknade jag 02.30 för att min lilla stortå värkte så in i norden mycket. Jag tog en värktablett strax efter 03.00 då jag inte stod ut längre, men fick ändå ingen mer sömn den natten. Fick sova lite mellan 07.00 och 08.00 men det var inte mycket, William härjade samtidigt i sängen så jag vaknade till då och då. Nu då?! Jo klockan är 04.30 och jag är klar vaken medans alla andra sover. Jag har varit vaken sen 03.30!! Varför? Det är inte smärtan som hållit mig vaken nu för jag har knappt nå ont. Innan jag väl vaknade inatt så har jag sovit väldig väldig dåligt. Det kryper i kroppen och jag kan inte slappna av:( det känns så tråkigt! Vet inte vad jag ska göra, jag kommer ju vara super duper trött idag och på dåligt humör och ledsen:(. Varför kan jag inte sova? Hur ska jag få någon energi till barnen idag och hur ska jag kunna vara en glad och bra mamma idag?

Rumpnisse??

Idag när det inte snöade och töade så gick det mycket bättre att ta sig till dagis fram och tillbaka :) Men jag vill ändå ha en till bil i vinter, ett litet mongo räcker bra för mig ;) Typ en sån liten röd sak som vi hade förr. Men vi får väl se om jag får med mig Peter på den idén :)

Nova-Lii fick sova ute en sväng när vi kom hem från dagis och vad hon sov skönt där ute och vad otroligt glad hon va när hon vaknade. Hon är den vackraste lilla flicka jag någonsin sett. Vet inte riktugt hur min familj ser på den saken då alla kallar henne för Rumpnisse. Min lillebror sa en gång att hon såg ut som en liten Rumpnisse och sen så höll alla helt plötsligt med, alla utom jag! :) :) :)
♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥


Jag gjorde det

Imorse när alla åkt till Skola och jobb så klev William och jag upp medans lillasyster sov, och så gjorde vi god frukost och tände massa ljus. Vi hade jätte mysigt där vid köksbordet. När vi var klara med frukosten så fortsatte myset i vardagsrummet framför Bolibompa :)




Och ja sen så gjorde jag det jag gruvat mig för hela morgonen. . . Jag packade på barnen och mig själv kläder och gick till dagis och lämnade William och sen hem igen. Jag tror det är dags att skaffa oss en till bil. Aldrig att jag tar vagnen ut i sånt här väder igen, speciellt inte när det är oplogat på gångvägarna. Jag tycker det är mysigt att snöar men fan vad jobbigt allt blev.

Inte har vi något passande regn/snö skydd till syskon vagnen heller :( Vi har ett som passar när båda sittdelarna är på men inte när det är en sitt och en liggdel. Vi ska se till att köpa ett sånt nu här i dagarna bara jag hittar ett till ett bra pris. Hittade två st på tradera och jag ska nog försöka buda hem ett av dom för ett nytt kostar ca 550kr med frakt och det tycker jag är lite mycket när man använder de så kort tid.

Idag gjorde jag som så att jag tog dom två vanliga skydden som vi har hemma och fick på vagnen på nåt konstigt sätt men de funkade ju bra så länge sittdelen är uppfälld. Skulle man lägga den ner så går de inte ha skydd på den delen. men idag funkade de bra.
Så här såg de ut :)



Nu ska jag gå upp och duscha medans Nova-Lii sover för snart kommer min bästaste ♥EMMA♥ .

Sjukstuga :(

Ja här ligger jag och är sjuk, har inte haft ork till att skriva nåt här men känner att det är dags för ett litet inlägg nu.

Jag känner mig så nere och allt är bara jobbigt just nu men det går över snart det vet jag. Livet kan inte alltid vara en dans på rosor. Det är tur man har sina underbara barn när livet inte är på topp! Dom får en alltid att känna glädje. 

Idag har Peter varit hemma från jobbet och Vabbat, tur det för jag är verkligen helt slut i kroppen. Han fick åka med Nova-Lii på BVC för jag orkade inte och hon växer ju så det knakar vår lilla tjej. Hon väger nu 4690g och är hela 56cm lång. Hon har alltså växt 8cm och gått upp 1630g8 veckor och det är ganska bra gjort tycker jag. Tiden bara rinner iväg men jag försöker verkligen njuta av den. Jag älskar mina barn♥

Här är hon våran lilla prinsessa, 8 veckor idag




♥kramis♥

Super mysigt!

Åh idag har jag inte haft mycket ledig tid. Men tar mig en snabbis nu medans William ser på Bolibompa och Novis sover.

Vi har nyss ätit god middag som bestod av Pepparbiff, klyftpotatis, rödvinsås, Bea och sallad. *mums* säger jag bara! Synd att man inte kunde avnjuta ett glas vin till maten bara. Visst många säger att det är helt okej att dricka ett glas när man ammar men mitt samvete klarar inte av det så jag står över alkohol så länge jag ammar. i allafall så länge jag ska amma inom dom 8 närmaste timmarna efteråt.

Kvällen fortsätter med chips och godis framför tv:n men först ska barnen i säng iallafall William. Novisen hon lägger sig inte förens 22.00 tiden än så länge. Man längtar lite efter den där ensam tiden tillsammans med Peter på kvällarna men det kommer väl en tid när barnen sover samtidigt.

Hoppas ni får en trevlig kväll!

♥kramis♥

Fredagsmys!

Älskling är i bollnäs och spelar innebandy så det är fredagsmys utan honom ikväll. William sover och Novisen ligger i min famn och njuter av närheten och den vackra musiken från idol:) Tur att Therese också är hemma och håller mig sällskap. Trevlig kväll mina vänner. Kramis

Så mycket kärlek ♥

Faster's guldklimp



Mamma's guldklimpar♥

Och Nova-Lii sover som vanligt :)


Dessa TRE barn är dom underbaraste varelser jag träffat, Kärleken till er är obeskrivlig, JAG ÄLSKAR ER! Leia, William och Nova-Lii


Snabbis :)

Hej alla vänner!

Idag har jag mest legat på soffa hela förmiddagen, trött och less! På eftermiddagen efter ett samtal med BÄSTA CÄROLAJN blev jag genast på bättre humör och mycket piggare faktiskt.

Så nu har vi nyss kommit hem efter 1,5 timme i lekparken :) William sov väldigt lite idag så de kommer bli en lååång kväll efter lite sömn och mycket lek. Tog med mig system kameran ut så det har blivit lite nya kort idag på Willeman ;) Leia var här igår och hälsade på med sin mamma och då blev det lite kort på henne med :)

Jag ska iväg till apoteket och läkaren strax, bara peter kommer hem. Så ni får kika in igen lite senare mot kvällen så ska ni få se lite kort från gårdagen och dagen som varit.

♥Kramis så länge


Natti natt

Nu säger vi godnatt :) Nervös inför imorgon men det ska nog gå bra!

Sov gott och dröm sött!


Godmorgon

Jag och Novis ligger uppe i sängen och myser, hon vaknade för en kvart sen och ligger nu och äter:). Jag försöker blogga via mobilen vilket jag aldrig gjort förr. Hoppas det funkar bra:) Novis sover hela nätterna vilket hon gjort sen, ja sen hon föddes. William var lika dan, det är så skönt och det är guldvärt för mig som mamma att få sova hela nätterna. Hon äter sitt sista mål vid tio-elva tiden och sen sover hon till mellan halv sex-halv sju. Hon vaknar för att äta och somnar om lika fort efter maten. Inatt har hon sovit i sin säng för första gången. Det gick ju bra! William var 8veckor när jag började ha han i sin säng om nätterna och igår när jag städade och bäddade rent överallt så tänkte jag att hon skulle få börja sova i sin säng. Hon är ju snart 8veckor hon med. 7v och 2dagar nu:) Nu ska jag rapa lillan och sen mysa vidare lite med henne innan storebror vaknar. Ha en bra morgon!

Äntligen

Ja, äntligen lite tid till att bara sitta ner och slappna av. Vi har varit vaken den 05:20 här hemma och jag har haft fullt upp hela dagen och det är inte okej att inte hinna vila när man är trött och på ett sånt "Less" humör som jag är på nu för tiden.

Iallafall så sover äntligen mina barn, William somnade på 1 sekund efter att jag bäddat ner honom i vagnen och Novisen hon är inte nöjd idag. Mest gråter! Men nu har hon äntligen somnat och jag hoppas hon gör det ett tag.
William har börjat bli gnällig och arg på mig när jag är med Novisen, speciellt när jag sitter och ammar henne. :( Det känns inte bra, jag blir så ledsen när han börjat regara så :'( Jag hoppas bara det är under en kort period! Han blir jätte glad när Pappa kommer hem från jobbet för då får han all uppmärksamhet av han och det är ju bra men det känns i mammahjärtat när man inte räcker till lika mycket till båda :'(

Igår kom iallafall barnens namnnappar hem :) Som vi väntat på dom. Men när jag sedan gick på nappjakt med William så undrade jag varför jag ens köpt mer nappar :) Nu är det färdig köpt ett tag vill jag lova.



Ja så här såg de ut i korgen igår efter nappjakten :) Vi har hittat fler idag.

Morgonmys kl 05:45 imorse.


Det va den lugna stunden de, Novisen har vaknat IGEN och gråter. Hon sov iallafall 15 minuter!
Jaja, bara bita ihop.

Trevlig eftermiddag vänner!

Kramis

LESS!

Usch vad jag är less, det va längesen jag kände mig så irriterad. Det måste få ett slut annars kommer jag bli tokig på riktigt snart.

William sitter och äter frukost nu och Novisen sover. Jag ska snart lägga in lite bilder på datorn.

Hoppas ni har en mysig morgon, vi hörs igen om en stund så ska jag bjuda på lite bilder.


RSS 2.0