Typiskt!

Åhhh... Här har man suttit och skrivit ett långt inlägg och sen så bara försvinner allt :( inte okej.

Så för att göra ett långt inlägg kort så blev det ingen färgning av håret igår utan bara klippning. Jag hade visst bara bokat klipptid, men idag ska jag iväg och få lite finare färg på håret.
Kommer väl kanske lite före och efter bilder senare, hann inte knäppa på innan hon klippte det så det får bara bli på hur färgen blev.

Varit en tuff natt inatt så jag ska faktiskt vila mig lite nu innan Nova-Lii vaknar och ska äta och innan vi sedan ska åka iväg.

Hörs senare, önskar er en trevlig dag!


Godmorgon vänner.

Vilken mysig morgon :) Var tvungen att väcka barnen för att skjutsa Pappa Peter till jobbet. Nova-Lii som ALDRIG somnar om på morgonen efter vällingen somnade så klart om. Stackare hon måste ha varit trött lillfisan. Sen när det va dags att väcka storebror så gjorde han min dag underbar. Han ville egentligen inte vakna men började skratta tok mycket när jag pussade på honom :) sen sa han alldeles nyvaken med hes morgon röst < Mamma ekej > för er som inte förstår så sa han (mamma älskar). Mitt hjärta bara slog ett extra slag och jag blev alldeles varm i kroppen! Älskade barn.<3 Nu har vi nyss ätit frukost i vardagsrummet framför bolibompa, vi har aldrig gjort det förr men vi ville mysa idag :) Nu ska vi göra oss klara för en ny dag, William ska på dagis och jag ska till Anna för att fixa till burret till hår på huvudet. Ha en mysig dag vänner.

Massa bus!

Jag mår inte så bra nu för tiden och jag orkar inte med så mycket. Det blir mest att ta hand om barnen och att jobba. Syster har varit hemma några dagar nu iallafall och gett mig lite energi :) älskart!
Men tyvärr så försvinner hoppet när hon åker igen, vilket hon gjort idag!

Vi hann med mycket under dessa dagar :) På fredagen kom även min Pappa upp en sväng och var här hemma och busade med barnen nästan hela dagen :) På kvällen tog vi oss en Pappa och döttrar kväll och va ut och åt god mat och hade det jätte trevligt. Det var jätte längesen vi umgicks bara vi tre ♥ Lovely.

Lördagen spenderades i Bollnäs på Buspalatset tillsammans med Annelie då såklart, Storebror Claes och fasters lilla gohöna Leia. Nova-Lii och Peter lämnade vi hemma, det var bara jag och William som hade en mamma och son dag♥. Ungarna hade det så roligt, dom va helt slut efteråt :) Vi avslutade vistelsen i Bollnäs på MAX :) vilket säkert också uppskattades av barnen.

Söndagen finns det egentligen inte nåt att säga om det va en vanlig mys söndag med barnen. Kvällen dock avslutades hemma hos Mamma tillsammans med Annelie och BB på tv.n :) Härlig helg detta varit!

Men nu är frågan, vad ska jag nu hitta på? Willeman är på dagis och Novisen sover i vagnen. Jag ska kanske ta och äta lite frukost i min ensamhet och fundera över livet. Man har ju bara ett liv och det ska man väl göra det bästa av?

Trevlig måndag vänner!

Bjuder på lite bilder från Lördagen och busungarna.


Som jag sa så var dom helt slut efteråt :)

Långt mellan gångerna.

Det blir som sagt tidigare långt mellan gångerna :) Ikväll har jag äntligen lite tid för mig själv och kan skriva ett litet inlägg, Peter är och tränar och barnen sover.

Barnen är äntligen friska och krya, annat mot för hur det va sist jag skrev. Tiden går så fort, Nova-Lii har hunnit fylla 6 månader och hon utvecklas för varje dag. Pratar en massor och har börjat mer och mer att skratta med ljud :) Hon snurrar runt över golven här hemma så man knappt hinner med. Det är ju så underbart att få se ens barn utvecklas.

William har också blivit stor, minst sagt! Jag klippte honom här om dagen och då blev han genast mycke äldre till utseendet, söt unge! Han pratar i meningar och det finns nog inget ord han inte kan, när han hör ett nytt ord så härmar han det och sen sitter det. Så underbart att han äntligen kan säga vad han vill, det är ju faktiskt så mycket jobbigare när man måste gissa till sig problemen när dom inte kan prata.

Jag är så stolt ♥Nu ska jag kika vidare på Sofias Änglar och sedan blir det lite BB :)

Ha en mysig kväll, på återseende.

Åh vad ska man göra??!

Jag tycker så synd om William. Jag vet inte vad jag ska göra! Han kräks ju iallafall inte idag men han vill inte heller äta, jag har fått i honom ett halvt smörgåsrån och juice blandat med vatten men mer än så går inte. Han vill inte ha!

Han gråter och skriker och vill inte tala om vad han vill eller om han har ont någonstans, Nova-Lii börjar också gråta och skrika efter ett tag då hon inte får uppmärksamhet av mig.
Jag är inte van att mina barn skriker och är ledsna så det blir så jobbigt när det är dubbelt upp. :'(
Jag vill att Peter ska vara hemma och hjälpa till men han måste ju såklart jobba!
 
Jag vet att jag gnäller och tjatar men det är jobbigt att ha två ledsna barn när man är helt själv, man räcker inte till och kan trösta båda samtidigt, tyvärr! och man vill ju kunna hjälpa dom vilket inte går när man inte vet vad man ska göra.

För tillfället är det lugnt och jag kan skriva av mig lite och kolla Fejjan. Nova-Lii sover ute i vagnen och William ligger här på soffan bredvid mig och små kollar lite på Byggare Bob medans han håller på att somna.
Det är väl det enda som är positivt när han är sjuk, att han ligger still och vill mysa med Mamma ♥


Tror faktiskt jag ska lägga mig bredvid honom nu och vila en stund medans jag kan.

På återseende.


Kräksjukan har hittat hit :'(

Lilla lilla William fick magsjuka igår morse och det satt i heela dagen. Ända från 07:30 till 22:00! Det är så jobbigt att se en så liten må så dåligt och inte förstå vad som händer när han kräks. Idag har jag iallafall fått i honom lite vätska och lite isglass, han har fått behålla det än så länge så jag hoppas verkligen att kräkningarna har slutat nu.


 
Mamma älskar dig, William ♥


Jag hoppas att vi andra klarar oss från magsjukan, Jag vill VERKLIGEN INTE få det! Jag har inte så mycket fobier i livet men att kräkas och att se andra göra det är verkligen min största fobi.

Jag vet att jag är dålig på uppdatering nu för tiden men jag ska fortsätta skriva så ofta jag kan och orkar, så forsätt kika in :) 

Önskar er alla en mysig dag!

Puss å kram

RSS 2.0