Snabbis

Jag får be på ursäkt för dålig uppdatering igår. Men det va så mycket att göra hela dagen så jag hann inte med att sitta vid datorn. Nu kollar jag på barn tv  tillsammans med en jätte trött William så egentligen har jag inte tid nu heller. Men jag lovar att komma med lite bilder och uppdatering senare.

Hoppas alla haft en trevlig helg!

♥Kramis♥


Morgonmys

Nu på morgonen har William och jag haft det jätte mysigt. Novisen sover fortfarande så William och jag klev upp och gjorde en jätte god frukost tillsammans och sen så satte vi oss och åt med tända ljus i morgonmörkret :)
Jag saknar tiden med William, att bara kunna umgås och busa bara han och jag, tror att han saknar det också!
Men så fort jag slutat amma och Novisen blivit lite större så hon kan vara med lite mer och inte vara bäras hela tiden då får vi mer tid. Jag längtar lite tills barnen blir större och har nytta av varandra.

Det är så konstigt det där, när jag fick William så längtade man hela tiden framåt tills han började jollra, sitta, krypa, gå, prata m.m och sen när man märkte att tiden gått så fort så ångrade man sig lite att man inte tagit mer vara på tiden när han va bebis. Jag bestämde mig då för att nästa barn ska jag bara njuta av och inte längta hela tiden, men det är precis så man gör! Jag sitter ju tillochmed här och skriver att jag längtar tills hon blivit större. Fy mig!

Nu ska jag fortsätta myset här med William innan Novisen vaknar och vill ha mat.
Mycket mys nu men det är ju faktiskt fredag idag och då är de FREDAGSMYS :)



♥Kramis♥

Älskade♥

Idag har det varit full rulle hela dagen :) Sånna dagar gillar jag, det är så tråkigt att jämt vara hemma.

Vi har bland annat varit hos min älskade Inger idag, underbara Inger. Jag är så otroligt glad att jag träffat en människa som henne. Det finns inte många människor på jorden som är perfekt men Inger hon är det!
♥Vi älskar dig♥


Eftersom vi inte varit hemma nåt förens nu på kvällen så har jag inte haft tid till att skriva tidigare. Jag önskar jag kunde blogga oftare för jag gillar det, men det finns inte så mycket tid över bara på kvällarna för de mesta eller på dagarna när Novisen sover och William är på dagis. Man kommer väl snart in i lite rutiner med lillan och då kan man planera dagarna lite bättre och få in en stund till datan så i framtiden blir det nog mer skrivet.

Igår kväll när vi precis skulle göra kväller så kom momo♥ på besök och hade med sig byggare Bob grejor till William och gissa om han blev glad?!



Snart är det dags för bingen. Jag är sjukt trött och hoppas på att få vara pigg imorgon.

Godnatt mina vänner!

♥kramis♥


Stressig morgon :/

Ja det kan man säga att det blev. Jag vaknade klockan 08:45 och 09:30 ska William vara på dagis. Ni med barn vet att det inte går så fort alla gånger och speciellt inte om man har två barn som ska matas, tvättas och kläs på :) Men vi hann i skaplig tid, vi vart bara tio minuter sen.

Gud så mycket kort jag har på datorn nu. Måste rensa någon dag annars kommer minnet bli fullt snart. Har lagt in lite nya kort nyss som jag tänkte bjuda på i detta inlägg och självklart är det på mina fina barn♥







Nu är det dags för lite mys i soffan med Novisen innan Peter kommer hem på lunch.

Ha en bra dag!

♥Kramis♥

Tjejmys♥

Ja idag har vi tjejmys, jag och Nova-Lii. Jag tycker inte att vädret är så lockande idag så jag vill hålla mig inne. Tog en prommenad till dagis med William iallafall :) resten av familjen jobbar och är i skolan. Det är ganska skönt att vara ensam ibland, ensam är jag ju inte för jag har ju alltid Novisen med mig men hon sover mest :) äter och sover.

Jag ska snart krypa ner i sängen igen och sova en liten stund innan Peter kommer hem på lunch. Jag är så himla trött och det är ju så mysigt att somna in med Novisen i famnen.

Hörs senare, hej!

♥Kramis♥


6 veckor

Ja igår blev det inget skrivet men jag hade inte ens datan igång igår. Ladies Night va grymt i Lördags, och med bästa sällskapet så vart ju kvällen hur bra som helst, hade inte kunnat bli bättre.

Igår hände inte allt för mycket Peter hade match i bollnäs så jag tog med mig Nova-Lii och åkte dit för att se när Gluggen vann över Fortum med 7-3. William var under tiden hemma med sin bästis, momo♥

Med andra ord så kan vi säga att helgen varit bra.

Våran morgon
William har hittat hörselskydden och Nova-Lii's blöja.

William kommer lycklig ut från toa'n efter att ha kastat hela pappersrullen i toalettstolen.

Nu sitter vi och kikar på Rorri medans syster sover♥

Flinar lite i sömnen♥


Idag blir Nova-Lii hela 6 veckor, tiden har gått så fort!

Ladies Night

Åh vad skönt med en sovmorgon :) Vi vaknade kl 10:00 imorse och nu känner man sig verkligen utvilad. Vi åkte in till stan en sväng och solade innan William kom hem men nu är han hemma igen och ligger och sover ute i vagnen. Det är underbart väder idag, och det känns i hela kroppen att det är en bra dag :)

Ikväll är det dags för Ladies Night i Gävle tillsammans med min underbara mamma och syster, jag ser verkligen fram emot en kväll ensam med dom bästa.
Peter blir hemma med barnen och det kommer att gå utmärkt :) Det är tur att jag hade super mycket mat i början så vi har hemma i frysen, hon är lite liten för ersättning än känner jag.

Vi ska iväg och handla nu bara William vaknar så ska göra mig ordning nu innan.

Ha en mysig lördag mina vänner!

♥Kramis♥


Hon har börjat le♥

Förlåt att jag inte höll det jag lovade igår :( Men jag har haft så fullt upp.

Min pappa kom på besök igår OCH idag :) Jag vart så glad, det är inte ofta jag träffar honom och jag älskar hur han är med mina barn. Den kärleken han får i sina ögon när han ser mina barn är underbar att se, jag blir alldeles varm i hjärtat av att se det. Jag har fått några fina kort på dom speciellt på Pappa och Novisen och jag fäller en tår varje gång jag ser korten. Jag blir lycklig av att se min Pappa lycklig, på riktigt!








Novisen har börjat le när man pratar med henne, man blir så varm i hela kroppen av att se hennes leende. Det finns inget i hela världen som är lika underbart som när ens barn ler åt en. Tyvärr har jag inte fått hennes fina leende på bild än men så fort jag fått det så ska jag visa er :)

Nog om det, nu blir de alldeles strax taco och senare är det Idolmys med Syster, Peter och Novisen. William sover hos momo inatt. ♥

♥Kramis♥

Fullt upp. . . . .

Lovar att skriva ett inlägg lite senare med bilder från dagen. . .


Shopping åt barnen ;)

Idag har jag och Nova-Lii varit på stan med min kära syster medans William varit på dagis. Det var så skönt att få komma ut lite, vi har ju varit mest hemma hela tiden nu när vi varit sjuka allihopa.

Det blev lite shopping åt barnen :)

Först dessa söta pyjamaser som dom har på sig, mina hjärtan!
Sen två bodys, ett par byxor och två par strumpor till Nova-Lii
och en till varsin pyjamas :)


Så söta strumpor


Nu har jag inte mer tid att sitta här och skriva då lilla Novisen ligger i famnen på syster och letar mat :)

Ha en trevlig kväll.

♥Kramis♥


Börjar bli som vanligt igen.

Natten har varit betydligt bättre inatt :) William vaknade bara en gång och ville komma in till vårat rum och sova men sen har vi sovit hela natten. Vi vaknade vid 07:30 imorse så jag känner mig utvilad idag :)

Andra feberfria dagen för William så han är på dagis och leker idag :) Min syster kommer hit snart så ska vi göra nåt, jag minns inte vad! Haha. Hon skulle komma hit för att de va nåt vi skulle göra men nej det här helt borta nu, jag minns inte vad det var. Gud vad jobbigt det blev.

Just ja, imorgon ska Willian klippa sig för första gången och vi får väl se hur det går. Han har ju rätt mycket myror i brallan så jag vet inte hur vi ska göra för att få honom att sitta stilla. någon som har lite tips?!

En hemsk natt :'(

Natten var hemsk om man får säga det så, William vaknade strax före 01:00 och var vaken till efter 03:00 någongång. Han bara grät hela tiden och inte ens alvedonen fick tyst på honom. Vi gjorde ett försök att trycka på tv:n efter nästan en timmes gråt och då blev han tyst och kollade på dansbandskampen. :) Prövade släcka ner en gång men då började han gråta och skrika igen så tv;n fick vara igång till strax efter 03:00, då fick jag nog och knäppte av och han somnade inom några minuter. Så jobbigt att inte veta vad som är fel och det är ju så jobbigt att inte få sova.

Som tur var så vaknade inte Nova-Lii en enda gång under natten :) Hon vaknade först vid 06:00 för att äta, sen somnade vi om och sov till 09:00. Min syster sov här inatt också dock inne i Williams rum men hon vaknade ändå av hans gråt, men sånt är livet ibland speciellt med små barn.

Peter har varit med William hos läkaren idag, men det va inget allvarligt som läkaren kunde se. troligen bara ett vanligt virus. Han har varit feberfri idag så om det fortsätter så inatt och imorgon så får han vara på dagis då :)

Ge mig en systemkamera, så mycket roligare att fota och så mycket finare bilder än med en digitalkamera!


Nova-Lii är mer vaken på dagarna och hon är med lite mer nu, älskade barn!


 
Men lite trött blir man ju när mamma fotar hela tiden :)


William mitt hjärta

Glad





♥ ♥ ♥ ♥

Jag Älskar Er!


♥kramis♥


Besök ♥

Min syster är hemma och hon är här :)



07:40 fick jag ett sms där hon frågade när hon fick komma hem till oss :) haha! Snacka om att ha bråttom att träffa oss! Underbart♥

William fick vara hemma från dagis idag igen då febern inte lagt sig än. Hoppas verkligen det går lika bra att lämna honom där sen, han har ju varit hemma så länge nu. Men det ska nog inte vara nå problem han älskar ju att vara där och leka med alla barn och leksaker :)

Ska nog sno systers systemkamera nu och knäppa lite kort på mina underbaringar.

♥kramis♥  


Tjejkväll :)

Idag har jag inte haft tid till datan, William har fortfarande feber. Han sover redan och jag behövde bara ligga där uppe med honom i 5 minuter innan han hade somnat in. Stackarn! Tycker det är så jobbigt när han bara gnäller och inget är bra. Han vill inte ens äta och ni som känner William vet ju hur mycket han gillar mat! Han ÄLSKAR mat.

Igår eftermiddag fick jag ett sms från Bästa Sofia som frågade om jag ville komma hem till henne och äta middag och dricka lite vin :) Nappade självklart på erbjudandet och glad är jag för det. Det va skönt att få lite tid ensam utan barn och bara få vara och slappna av en stund. Tack för en toppen kväll tjejer och för den goda maten Sofia.

Nu ska jag mysa ner i soffan tillsammans med min älskling och snart börjar ju Ensam mamma söker :)

Trevlig söndagkväll mina vänner!


Jag älskar er mina underbara barn♥

♥kramis♥

Underbart

Woohoo :) William sov i sitt rum själv hela natten inatt, han vaknade strax efter 07:30 imorse :). Och Nova-Lii sov hela natten till kl 06:00 innan hon vaknade och ville ha mat, hoppas, hoppas det fortsätter så här nu.
Man blir så mycket mer avslappnad när man sover utan barn i sängen, vilket leder till att man känner sig mer utvilad när man vaknar igen. Underbart!

♥kramis♥


Dåligt samvete, räcker inte till :'(

Fy vilken jobbig kväll vi fick igår :( William somnade och sov bra fram tills att vi skulle gå och lägga oss, då vaknade han och grät en massa. Inget fick tyst på honom och inget var bra, slutade med att vi fick slå på tv:n efter en halvtimmes skrikande. Han blev då nöjd tills att vi skulle släcka ner igen och försöka sova. Slutade med att Peter och William fick gå in och lägga sig i hans rum för att Nova-Lii skulle få sova. Så inatt har jag och Novisen sovit i vårt rum och Peter och William har sovit i Williams rum.
Jobbigt när man får sova i skilda sovrum det är faktiskt inte så mysigt men det va ju det ända sättet för att vi skulle få sova.

Längtar tills att vi är friska igen så allt blir som vanligt, William sova i sitt rum, Novisen i sin säng och vi i våran.

Imorse så vaknade William och jag strax efter 07:00 så vi klev upp och duschade/badade sen gick vi ner och åt frukost i lugn och ro innan lillasyster vaknade. Det märks så mycket på William att han verkligen njuter med ensam tiden han får med oss. Jag tror det gör mycket för honom att få vara själva med oss ibland och bara få all uppmärksamhet igen.

Det är jobbigt för mig som mamma när båda vill ha uppmärksamhet och jag känner att jag inte räcker till. Det händer ofta att jag får dåligt samvete för det känns som att jag inte hinner med och inte hinner vara en bra mamma till båda. Det går bra för det mesta men det kan verkligen vara tufft!


William borstar tänderna i badet♥


Underbara William♥


kramis♥


Påminnelse

Kom ihåg ni som inte har någon blogg och som kommenterar min, får svar av mig inne på kommentarerna på det inlägget :)

Har inte haft mycket tid till datan idag, det är inte lätt att vara hemma med 2 barn som är sjuka och vill ha uppmärksamhet och närhet samtidigt när man själv är sjuk :(. Jag är helt slut nu och väntar på att få gå och lägga mig. P lägger William just nu och sen blir det lite god kvällsfika och lite tid tillsammans :) gillart!
Om vi inte mår bättre imorgon så får nog P vara hemma och ta hand om oss :) Men förhoppningsvis så mår jag bättre och har mer ork och energi.

Ha en mysig kväll mina vänner i detta blåsiga höstväder.

♥Kramis♥

Världens bästa.

Idag är vi hemma och är sjuka allihop, Jag, William och Nova-Lii. Typiskt! Jag har feber och ont i halsen, William har feber, ögoninflammation och är dålig i magen och Nova-Lii är bara snorig än så länge och jag hoppas verkligen att det stannar på den nivån för henne, vill inte att hon ska få feber osv.


Barnen i sängen imorse♥ 
 

Världens bästa♥ 


Och igen världens bästa♥


Blir nog inge bilder på kläderna idag heller då jag knappt orkar resa mig från soffan men jag lovar att lägga in bilder så småning om.

Förresten på Måndag kanske Tisdag kommer min Syster hem, Woohoo! som vi längtar.

♥Kramis♥


Shopping :)

Idag har det inte blivit nåt skrivet här i bloggen för jag har ju varit i självaste Sundsvall :)
Har varit på Birsta med bästa Malin (
http://malinkarlstrand.blogg.se/ ) hela dagen.
Tack för ett toppen dag stumpan

Det blev lite shopping idag till mig själv och jag har försökt knäppa kort på det men det blir så konstiga bilder, får se till att knäppa när jag har kläderna på mig så får ni se dom så och då :)
Det vart iallafall ett par svarta och ett par gråa tights från H&M, en brun och en svart tunika från Only och en munktröja från BikBok :) Det är så kul att kunna köpa "vanliga" kläder igen. hihi 

Just ja ett kort fick ja ju som blev bra och det är på Williams fina nappar som jag hittade på apoteket :)
Jag tröttnar på allt som är samma hela tiden och napparna han har ändrar dom aldrig, jämt samma färger men nu äntligen hittade jag dessa med lite mönster på :)


Usch klockan är mycket. P sover redan och jag ska göra kväller nu jag med, är så himla trött och hoppas på mer sömn denna natt än natten innan.

Godnatt vänner!

♥Kramis♥


Ögoninflammation och Feber :'(

Åh nej, William mammas lilla pojke har fått ögoninflamation och feber :( typiskt! Han va så ledsen och grät en massa nu på kvällen så han fick alvedon och lite nässpray och sen sov han som en stock kl 19:00.
Känns som att natten kommer bli lång, han sover alltid jätte dåligt på nätterna när han är febrig. stackarn!

Pappa Peter får vara hemma imorgon och VABba för jag och Nova-Lii åker till Sundsvall imorgon bitti och kommer hem igen mot kvällningen. Någon som vet hur det är?! Får Pappan vara hemma med vård av barn samtidigt som jag är hemma och får föräldrapenning för Nova-Lii? Det är ju inte henne han ska vårda liksom. 

Nä, nu är det dags att ägna sig åt TV4 Sverige - Holland, EM kval

Trevlig kväll

♥Kramis♥
 


Typiskt! !

Typiskt! Jag kom på att jag har lite saker jag måste göra idag innan William ska hem från dagis men så har P bilen, jag kommer ju inte långt då. Hade jag inte så himla ont i benet/ryggen så hade jag mer än gärna gått in till stan för att hämta bilen men det känns inte så lockande just nu!
Vi får väl se om jag hinner efter P's lunch för han kommer hem då och jag kan ta bilen, kan bli lite tajt att hinna allt på 1 timme. men vi prövar!

Natten har gått bättre än jag trodde, Nova-Lii har bara vaknat en gång och de var vid 3 tiden sen somnade vi om och sov till strax före 8:00 :) skönt!
William fortsatte sova medans vi duschade och gjorde oss klara, jag fick väcka honom KVART I NIO! Han har inte sovit så länge på flera, flera månader :) Vart lite stressigt här på morgonen innan vi skulle iväg på dagis men vi hann som tur var :)

Nu vill Novisen ha lite mat tror jag!

♥Kramis♥


Myskväll med Mamma/Mormor :)

Ikväll har jag och barnen varit hemma hos Mamma/Mormor medans Pappa P har tränat innebandy, alltid lika trevligt att vara där och träffa Mamma och Lillebror. Älskar min familj ♥

William är lite piggare inge hosta kvar verkar det som, snoret rinner ju fortfarande men det kommer det nog göra mestadels av hösten/vintern. Novisen hon är inge bättre med snorandet hon heller och jag vill nästan inte gå och lägga mig ikväll, jag blir så rädd när hon har svårt andas och jag tycker som sagt synd om henne :'(
Jag tycker inte om när barn är sjuka, det är jobbigt att se dom så hjälplösa. Lilla Leia♥ min brorsdotter är sjuk och har fått pencilin (stavning?!) idag och det ogillas! Är glad att William aldrig varit sjuk tidigare och att jag sluppit det där med att ge medicin.
usch vad jag pratar om sjuklingar nu, snart blir jag själv sjuk av allt detta prat :) Fast hellre det än dom små!


Leia fasters lilla sjukling, krya på dig


Nu är det dags för lite kvällsfika tillsammans med P och hans äldsta dotter Sarah, http://ssaraahandersson.blogg.se/. kika in där!

Natti natt mina vänner!

♥kramis♥


Kommentarer

Ni kommenterar mina inlägg och som inte har någon egen blogg får svar av mig inne på kommentarer på det inlägget :) Så ni inte tror att jag ignorerar er!


Värdelös :'(

Nej, usch och fy. Näsdropparna och utsugaren funkade inte alls bra hon är alldeles för snorig och täppt :( Gud vad jobbigt detta är jag har redan ångest för ikväll när vi ska lägga oss. Jag tycker så himla synd om henne och hon är ju så hjälplös, jag ångrar mig att William började på dagis alldeles innan hon föddes, det är ju där ifrån alla bakterier kommer :(
Jag hoppas verkligen att det släpper snart för detta är verkligen inte roligt!

Nu ska William och jag mysa ner i soffan och se på barnkanalen en stund för vi är så trötta idag, men vi får väl se hur länge han ligger stilla där med mig. 2 minuter om jag har tur :)



Bjuder på bilder från i lördags när William skjutsade syster i vagnen helt själv ♥




Världens mest underbara doft ♥

Det finns inget som luktar så gott, Bebisar luktar underbart och speciellt ens egna!



♥ Kärleken till mina barn är så otroligt stark! ♥



Här ser ni min nya hårfärg med :) från ljusbrunt till brunt :)


Stackars Barn ♥

Natten har varit lång, Nova-Lii är så himla snorig och täppt i näsan på natten så hon knappt kan andas :( Skulle verkligen behöva sånna droppar som man droppar i näsan på spädbarn för att täppan ska försvinna men apoteket är ju stängt idag och jag vet inte hur jag ska klara av en natt till. Jag blir ju så himla orolig och kan inte sova!
Någon som har något förslag eller vet hur jag kan göra till imorgon när apoteket öppnat igen?!

William är också mycket snorig och hostig men han har vi hostmedicin hemma till och nässpray så han klarar sig bra :)

Nog skrivet om snoriga barn :) Jag sitter och kikar på lite kläder, jag längtar såå mycket till på Onsdag när jag ska till Sundsvall och gå på Birsta tillsammans med Malin :) Då ska shoppas kläder! Äntligen kan jag köpa "vanliga" kläder igen :) Även om jag har nåt kg till att gå ner så har jag iallafall inte gravid magen kvar som tar en massa plats :)


♥Kramis♥

Prinsessan ♥

Så här pigg va hon imorse kl 06:00 :) Jag vela bara somna om men det gick inte så bra, måsta ju se på min vackra prinsessa som låg där och filosoferade. Mest spännande va alla Nalle Puh figurer som är på brorsans väggar.




Tyvärr jag har inte hunnit med att knäppa nåt kort på håret än, kanske hinner med det imorgon för nu blir de alldeles strax mys med älsklingen.

Trevlig lördag alla vänner!

♥Kramis♥


Duktig tjej :)

Nova-Lii är en så himla duktig tjej :) Hon äter kl 22:00-23:00 på kvällen innan vi lägger oss sen sover hon hela nätterna fram till ca kl 05:30. Då vaknar hon och äter lite sen somnar vi om, jag är så glad och stolt! i 6 nätter i rad nu har hon gjort så, jag hoppas de håller i sig nu.
Hade det lika med William när han var liten, han sov hela nätterna från att han va 2 veckor. Vilka underbara barn jag har va?!

Imorse dock så när hon vaknade 05:48 så va hon så himla täppt i näsan så hon kunde nästan inte äta :'(. Jag hatar att se henne så snorig, hon är ju såå liten :( Vi fick kliva upp en sväng så det täppta släppte sen la vi oss inne i Williams rum och åt och sov vidare. Ville inte väcka Peter och William som sov i vårat rum därför fick de bli så.
Jag fick sedan sovmorgon, älskade P lät oss sova tills vi vaknade strax efter 09:00 :) Underbart! Jag känner mig som en ny människa idag.

Har hunnit med att färga håret nu på förmiddagen också, färgade på mig själv och det gick ju bra det med :)
Kommer väl kanske någon bild senare på hur färgen blev. Har dock inte någon före bild men ni får nöja er med hur jag ser ut nu :)

Kommer även lite bilder på min pigga söta dotter kl 06:00 i morse, har inte hunnit lägga in dom på datorn än så därför gör jag ett bild inlägg senare!

Puss å kram

Ingen nöjd bebis idag :(

Idag har inte jag haft tid till datorn, egentligen inte nu heller. Nova-Lii är inte alls nöjd utan bara gnäller och gråter om vart annat. Så det får bli ett snabbt litet inlägg med andra ord!

P är och spelar innebandy, dom har seriepremiär ikväll och jag vill ju verkligen se den matchen :(. Men men så är det när man har barn, då kan man inte göra allt man vill. Jag får vara hemma och kolla på idol ist och det är ju inte helt fel det heller, bara ensamt utan P.

Hoppas ni har en trevlig fredagskväll allihop, kanske att jag hinner skriva lite mer senare när tösen. Har haft så mycket tankar idag om vad jag ska skriva och tala om för er men hinner jag inte så får ni vänta nyfiket till imorgon.

Hej så länge! Kramis

Varför välja livet utan dom?!

Just nu sover båda barnen och jag njuter en stund av lugnet till Miss Li's underbara toner :)





Det regnar ute och ser inte alls ut att vara nå trevligt väder, jag har inte varit ut nåt idag och det ser inte ut som jag tänker göra de heller. Bara senare ikväll när jag ska till min underbara mamma och umgås med henne medans P tränar. :) Jag älskar min Mamma, hon är bara bäst!♥

William har börjat prata väldigt mycket nu, det kommer nya ord varje dag. Han kan verkligen göra sig förstådd och han är så otroligt smart, jag undrar vad han fått den smartheten ifrån?!, det kan ju inte vara från någon annan än mig ;)haha!. Han är också så snäll mot sin lillasyster och hjälper mig/oss med massor av saker. Jag är så stolt över honom. Jag är stolt över båda mina barn, dom är det vackraste som finns och dom är mitt liv. Denna kärlek man har till sina barn är väldigt svår att förklara till dom som inte har några barn men dom som har det vet vad jag pratar om. Det är bara så UNDERBART♥

Jag förstår mig inte på föräldrar som lämnar sina barn, hur kan man?! hur kan man vara så dum att välja något/någon annan framför sina barn? Man går miste om det bästa man kan uppleva i hela ens liv.
Visst är det deras val men idioter säger jag bara.

När man gått miste om sina egna barns uppväxt och sedan kommit tillbaka på ett vis varför då inte ta vara på tiden tillsammans med sina barnbarn?! Varför välja livet utan dom också!? DU sårar dina barn yttligare en gång, du river upp såren dom en gång haft och DU sårar dina barnbarn.




Kärlek ♥

♥ En bild säger mer än tusen ord ♥


William ♥ Moster


BarnaVårdsCentralen

Idag har jag varit på Bvc med Nova-Lii och hon har vuxit bra och ser så fin ut :) Det va skönt att se hur mycket hon har gått upp. Jag har varit lite orolig innerstinne att hon inte får i sig tillräckligt med mat då hon kräks efter varje måltid men det behöver jag ju verkligen inte vara längre :).
Hon har iallafall gått upp från 3060g till 3835g på 3 veckor :) Hon har även blivit hela 52,5 cm lång.

Jag börjar känna mig lite krasslig, jag vill verkligen inte bli sjuk nu, eller nu och nu jag vill väl aldrig bli sjuk egentligen. :) William och P är redan förkyld och dom har väl smittat mig antar jag. Typiskt!
Det är så jobbigt att vara sjuk och speciellt när man måste ta hand om 2 barn samtidigt. När man är sjuk då vill man bo hemma hos mamma igen och så vill man att hon ska ta hand om en och tycka synd om en. Då vill man lixom inte vara mamma själv. Om ni nu fattar vad jag skriver om, hahaha!

Jag ska ge upp de här nu och kolla klart på Berg flyttar in sen bli det nog 2 alvedon och sängen.

Godnatt mina vänner!

Jag och Nova-Lii idag innan BVC och en busig William igår på dagen ♥ ♥ ♥

 


Gymnasietiden = Saknad!

Sitter och tittar igenom alla bilder som jag har här på datorn och hittade massa bilder från tiden då jag gick i gymnasiet uppe i Åre. Vilken rolig tid det va trots allt :) 

Jag saknar den tiden så otroligt mycket ibland, jag saknar alla underbara vänner och personer jag träffade.
Det va en mycket jobbig tid fast samtidigt helt underbar!

En bild säger mer än 1000 ord! ♥ ♥ ♥



Ja, OJ så mycket minnen:) haha!


Det är tufft många gånger.

God förmiddag :) Morgonen har varit lite seg, William är inte riktigt 100, snorig och hostig. Hoppas det är bättre imorgon när det är dags för dagis igen.
Nova-Lii kräktes ner hela mig också så det va bara att bädda ner henne på skötbordet inne i badrummet och sätta William i badkaret samtidigt som jag duschade :) hahaha! Snacka om omständigt bara för att få ta sig en dusch. Men barnet blev ju ren han med så det vart två flugor i en smäll :)
Nova-Lii fick sig en snabb tvätt bara då all spya endast hamnade på mig.

Det är mer jobb än vad jag föreställt mig med två barn, allt va faktiskt så mycket lättare och smidigare när man bara hade ett barn att tänka på. Jag ångrar mig inte att vi skaffade dom så tätt men man hinner inte med sig själv så mycket. Det är underbart och jag älskar dom små men det är tufft, mycket tufft många gånger.

Nova-Lii växer så det knakar,                         
imorgon ska vi till BVC och det ska bli så
spännande att se hur mycket hon gått upp :)

 
William kollar på Rorri en racerbil, i väntan på att lunchen ska bli klar :)


Typiskt höstväder

Idag är det typistk höstväder här hemma, jag tycker det kan vara rätt mysigt ändå! Nog är hösten tråkig men som sagt så kan de vara lite mysigt med detta väder, men bara ibland.

Idag ska jag inte göra ett skit! William är på dagis i några timmar och jag och Nova-Lii ska alldeles strax krypa ner under täcket igen och sova, sova, sova minst ett par timmar. Jag vet att jag tjatar mycket om att jag är tött men det är inte så lätt att vara pigg när vi är 4 st i sängen varje natt och den ena väcker den andra. Det blir inte mycket sömn då, och därför är det skönt att ha William på dagis några dagar i veckan så man kan passa på att vila upp sig igen :)
Eller nu kom jag på, kanske att jag visst ska göra nåt innan familjen kommer hem.
Det är ju faktiskt kanelbullensdag idag så kanske att man ska baka lite bullar??
Ja, det ska jag göra men det får bli senare efter lunch för jag har nog inte allt hemma och måste vänta på att P kommer hem med bilen innan jag kan handla hem det som fattas :) Vilken bra idé.

Tösen har tappat humöret nu, hon vill nog ha lite uppmärksamhet och vill nog inte att jag sitter här hela tiden :) Jag ska ägna mig åt henne nu så hörs vi mer senare.


uNdErBaRa BaRn ♥ ♥ ♥


Kram / C



En seg höstdag

Gud så trött jag är, skulle verkligen behöva sova lite. William sover redan i vagnen och Nova-Lii ligger just nu på mitt bröst och håller på att somnar. Hon är inte riktigt nöjd idag och jag vet inte varför. Det är ju så svårt att veta när hon inte kan tala om vad som är fel :)

Idag händer det nog inte mycket för oss i familjen Westlund/Andersson.
Vi har hunnit med lekparken en sväng på morgonen och sen så kanske vi åker och handlar lite
men sen får de vara nog för idag, en mysig innedag med massa bus får räcka. 

Nu ska jag ge lill tjejen lite mat så får vi se om hon blir lite gladare sen.


Man blir rätt så ensam

Idag har det varit en jobbig dag, jag vet inte varför men jag känner mig så nere. :( Jag försöker hålla humöret uppe och jag försöker hitta på saker hela tiden för att inte känna mig så ensam. Man blir rätt så ensam när man får barn har jag märkt. Det är rätt jobbigt och tråkigt men visst, det kan vara värt det för man har ju det mest underbara man han ha, just sina barn! 

Iallafall så har jag och barnen varit själva idag då P varit och spelat innebandy.
Barnen och jag har varit på stan en sväng, sen har vi fikat med bästa Sofia :) Vi har också hunnit med lekparken en sväng och ett besök hos Farmor och Farfar :)
En långt jobbig dag men ändå har vi hunnit med en hel del.

Kvällen är snart slut för min del också då jag känner mig väldigt trött, jag vet ju att jag kommer bli väckt några gånger även denna natt så det är snart dags att hoppa i säng. Jag vet att jag är tråkig klockan är ju bara nio men så är det, jag är trött. Godnatt älskade vänner!



Peter, tack för det fina du gett mig. Nu har jag allt jag någonsin önskat mig. Jag älskar dig/er ♥ ♥


     


Frukost, Promenad, Lekpark, och Besök :)

Äntligen lite tid till datan :) Dagen började tidigt idag igen, William vaknar i vanliga fall mellan 7 och 7.30 men igår och idag har han vaknat 05:40. Inte okej! Igår klev vi upp, men idag tvingade jag han att ligga kvar i sängen med mig och han somnade om tillslut men det tog tid. strax efter 8 klev vi iallafall upp han och jag och åt frukost tillsammans medans Nova-Lii låg kvar uppe och sov . Snacka om mysigt bara han och jag <3

Efter frukosten så hämtade jag ner lillasyster och matade henne samt gjorde henne klar så tog vi på oss ytterklädera och tog oss en lång promenad samt stannade till i lekparken i drygt en timme :) William älskade att få springa av sig och leka med mamma :)
Det är så skönt att inte vara gravid längre, det är så skönt att jag oxå kan leka med William utan att känna mig tjock och otymplig och utan att få ont och tycka det är jobbigt. Jag känner mig mer som en bra mamma nu än vad jag gjort under graviditeten. Det känns underbart!

Vi har även hunnit med besök på förmiddagen, Min pappa och ungarnas Morfar kom på besök för att se nytillskottet för första gången samt lämna lite presenter sen han va utomlands. William tycker det är så roligt när Morfar kommer, det är ju inte så ofta dom ses så från en början är han jätte blyg och knäpp tyst men när han börjar känna sig bekväm igen så skriker han och härjar med bästa morfar en massa :) <3

Nu sover båda barnen sött och jag sitter här och kikar runt lite, ska även se till att vila mig lite nu medans jag kan för snart är det fullrulle igen :)

Lite bilder på barnens presenter från Morfar samt lite från lekparken idag!


William's snygga spiderman tröjja :)       Sen dom snygga skorna :)
    

Nova-Lii's snygga kläder :)


I lekparken :)

     

RSS 2.0